Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

У Полтавській бібліотеці-філіалі №10 для школярів провели годину-застереження «Куди ведуть шляхи спокуси»

Виховання культури здоров’я завжди було важливим напрямком роботи міських бібліотек. Тому в ЦБС активно долучилися до виконання міського плану заходів, спрямованих на формування серед молоді сталого імунітету до незаконного обігу та вживання наркотиків. Цій важливій темі була присвячена година-застереження «Куди ведуть шляхи спокуси», проведена в бібліотеці-філіалі №10.

Як повідомили в управлінні культури Полтавського міськвиконкомі, голова правління ГО «Регіонального центру контролю та сприяння діяльності правоохоронних органів України», консультант по залежності А.В.Лукьянчикова провела з дітьми профілактичну бесіду. Але найбільше зацікавила присутніх можливість поспілкуватися з пані Юлією, яка в свій час подолала наркозалежність. Її вражаюча історія життя, можливо, стане стоп-сигналом для тих, хто під впливом так званих «друзів» або з цікавості захоче спробувати наркотичну спокусу.

Про руйнівне соціальне зло – наркоманію розповідають також книги, представлені на підготовленій працівниками бібліотеки виставці.

Перейти до вмісту