Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

У Полтаві відбувся відкритий міський кубок зі змішаних єдиноборств ММА

Упродовж усього дня 24 листопада у Полтаві проходили змагання зі змішаних єдиноборств ММА. Близько 100 юних спортсменів боролися за першість в змаганнях та Кубок міста.

Змагання проходили на базі дитячо-юнацької спортивної школи № 2, а їх організаторами стали команда «One Team» спільно з управлінням у справах сім’ї, молоді та спорту міськвиконкому, повідомили у Полтавській міськраді.

Депутат міської ради Олександр Глазов зазначив, що таких змагань у Полтаві не проводили давно:

– Тривалий час у Полтаві не відбувалися подібні змагання, але у нас є достатня кількість клубів, які займаються цим видом спорту. Тому робимо усе можливе для того, щоби хлопці могли змагатися, підвищувати свою професійність і після перемог в таких конкурсах, мали змогу представляти нас на всеукраїнських, міжнародних змаганнях та отримували перемоги там.

Депутат міськради зазначив: Полтава має своїх фаворитів зі змішаних єдиноборств та тих, хто тільки починає займатися цим видом спорту. А відтак, увага до його розвитку повинна бути більшою:

– Є люди, які нас прославляють на міжнародній арені. Маємо створювати умови для тренувань. Плануємо надалі підтримувати цей вид спорту, працювати над цим. Плани є далекоглядні і сподівають що поетапно будемо їх виконувати.

Голова ГО «Асоціація бойових мистецтв Полтавщини», старший тренер Збірної Полтавської області зі змішаних єдиноборств Ігор Онопрієнко зазначив, що ці змагання можуть стати чудовим майданчиком для розвитку своїх здібностей великої кількості спортсменів:

– Ми намагаємося налагодити роботу, щоби спортсмени нашої області, нашого міста достойно представляли Полтавщину на Всеукраїнській та міжнародній арені. На ці змагання приїхали юнаки з Кременчука, Мартинівки, Лубен, селищ, що знаходяться поруч.

Серед присутніх на змаганнях і професійні спортсмени. Підтримав початківців чемпіон світу з ММА Дмитро Микуця:

– Тут молоді хлопці гарно проявляють свій характер, підготовку. Саме на таких змаганнях ми можемо спостерігати, на що вони здатні, бо в залі на тренуванні усе відбувається зовсім не так. А тут вони показують свої сили, амбіції.

Після запеклих змагань у кожній з категорій учасників були визначені свої фаворити. Найбільше переможців серед спортсменів полтавської команди «One Team».

Перейти до вмісту