Ви тут:
Комуналка Полтавщина Суспільство 

У Полтаві комунальники цілодобово працюють на вулицях міста

Учора у місті працювали 22 одиниці спецтехніки, які розчищали автошляхи та вулиці.

Першочергово піщано-соляною сумішшю поспипали маршрути руху громадського транспорту.

Близько 300 двірників КП «ЖЕО №2» працювали у дворах будинків, розчищали майданчики зупинок громадського транспорту, тротуари та доріжки.

Спецтехніка працювала у селищах Вороніна, Яківці, Івонченці, Климівка та інших віддалених мікрорайонах міста. Про це повідомили у Полтавській міській раді.

Частково було ускладнено рух транспорту по вулиці Небесної Сотні та Монастирській. Ситуацію було вирішено, ускладнення руху транспорту усунули.

У ніч з 27 на 28 листопада комунальні служби працювали в посиленому режимі. До роботи були задіяні 20 одиниць техніки, які розчищали місто від снігу та посипали автошляхи і тротуари піщано-соляною сумішшю. Вулиці та провулки, куди не взмозі заїхати велика техніка, посипались вручну, зокрема, вулиці Художня, Пушкарівська та інші.

Сьогодні вдень, 28 листопада, дороги та тротуари продовжують посипати піщано-соляною сумішшю.

Міська влада звертається до водіїв та пішоходів з проханням бути обережними при пересуванні містом.

Інспекція по контролю за благоустроєм, екологічним та санітарним станом міста звертається до керівників підприємств, установ, закладів торгівлі, громадського харчування, власників і орендарів будинків, з проханням утримувати закріплені за ними території у належному стані.

Перейти до вмісту