Ви тут:
Освіта Суспільство Україна 

У МОН оголосили конкурс шкільних підручників для 6 та 11 класів

Міністерство освіти оголосило конкурсний відбір проектів підручників для 6 та 11 класів закладів загальної середньої освіти. Відповідний наказ підписаний міністром Лілією Гриневич.

Також документом затверджені переліки навчальних предметів та назв підручників, з яких проводитиметься конкурс, пише Освіта.ua.

У відомстві підкреслюють, що метою конкурсу є забезпечення здобувачів загальної середньої освіти новим поколінням підручників.

Планується, що ознайомлення педагогічних працівників з електронними версіями фрагментів оригінал-макетів підручників відбудеться з 12 по 24 березня 2019 року.

Після цього результати вибору проектів підручників будуть узагальнені та передані до Інституту модернізації змісту освіти.

Учасникам конкурсу, підручники яких будуть запропоновані до включення у перелік підручників, що можуть друкуватись за кошти державного бюджету буде необхідно, передати Інституту модернізації змісту освіти доопрацьовані варіанти оригінал-макетів підручників.

Наказом Міністерства освіти також визначені конкретні дати проведення кожного з етапів конкурсу та обов’язки кожної зі сторін конкурсу.

Перейти до вмісту