Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

У Лубенському районі утворили оперативний штаб для соціального захисту громадян в осінньо-зимовий період

Голова Лубенської райдержадміністрації Тетяна Качаненко підписала розпорядження  «Про створення районного оперативного штабу щодо соціального захисту бездомних осіб та осіб, звільнених з місць позбавлення волі в осінньо–зимовий період 2018- 2019 років».

Розпорядженням створений оперативний штаб, до складу якого ввійшли відповідальні працівники райдержадміністрації та її служб, керівники Лубенського РВ ГУ ДСНС в Полтавській області та Лубенського ВП ГУНП в Полтавській області, представники громадських організацій району та Товариства Червоного Хреста, повідомили у Лубенській РДА.

Органам місцевого самоврядування рекомендують створити місцеві оперативні штаби та організувати місця для обігріву в підпорядкованих їм  населених пунктах.

Також в Лубенському районі затвердили план роботи оперативного штабу на осінньо-зимовий період. Планом передбачені заходи, спрямовані на профілактику та недопущення переохолодження та загибелі від переохолодження бездомних та звільнених осіб. В цьому напрямку працює створений при територіальному центрі соціального обслуговування пункт обліку бездомних осіб та банк теплого одягу, який був у користуванні.

Перейти до вмісту