Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

У Кременчуці та Лубнах поліція затримала двох рецедивістів

У Кременчуці та Лубнах поліція затримала двох раніше судимих чоловіків, підозрюваних у корисливих злочинах

Зловмисник, затриманий кременчуцькими оперативниками, підозрюється у причетності до понад 10 кримінальних правопорушень. Для його затримання розшуківцям довелося реалізувати комплекс оперативно-розшукових заходів. Затриманому 34-и роки. Серед фактів, до яких може бути причетний останній, – крадіжки та відкрите заволодіння коштами з кас магазинів міста. 

“На даний час відкриті кримінальні провадження за трьома статтями Кримінального кодексу України – 185 (Крадіжка), 186 (Грабіж), 187 (Розбій). Поліцейські перевіряють затриманого на причетність до аналогічних злочинів”, – повідомляють поліцейські.

Іншого зловмисника, підозрюваного у грабежі, поєднаного із насильством (на щастя, без наслідків для жертви) затримали працівники Лубенського відділу поліції. 

“25-річний чоловік, який раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності, із застосуванням сили заволодів сумочкою 17-річної студентки одного із місцевих училищ”, – звітують правоохоронці.

Зловмисникові вже повідомлено про підозру у скоєнні грабежу (ч. 2 ст. 186 Кримінального кодексу України) та судом обрано запобіжний захід у виді тримання під вартою. У кримінальному провадженні тривають процесуальні дії.

Перейти до вмісту