Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

У Кременчуці перевірили якість харчування у міській дитячій лікарні

Сьогодні члени тимчасової робочої групи з перевірки організації централізованого харчування в стаціонарних відділеннях комунальних некомерційних медичних підприємств на чолі із заступником міського голови Ольгою Усановою перевірили  організацію харчування у  міській дитячій лікарні.
Вони оглянули харчоблок лікувального закладу, перевірили наявність  необхідних документів та технологічних карток, санітарних книжок у персоналу, відповідність меню, спробували страви, які готують для хворих дітей, а також видачу їжі безпосередньо у відділеннях, повідромили у Кременччуцькій міськраді.
Члени комісії відзначили, що приготовлена їжа  була належної якості, були представлені різні дієт столи, харчування для дітей до 1 року та жінок, що годують немовлят груддю. У всіх працівників були в наявності санітарні книжки. У той же час в організації процесу харчування було виявлено ряд недоліків, на які заступником міського голови Ольгою Усановою та керівником управління охорони здоров’я міста Максимом Середою було жорстко вказано працівникам харчоблоку і компанії, що взяла на себе зобов`язання із забезпечення харчування. Всі зауваження мають бути виправлені у найкоротший термін.

 

Перейти до вмісту