Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

Цьогоріч у Полтаві уже вдев’яте відбудеться конкурс “Волонтер року”

5 листопада в прес-центрі міського Будинку культури відбувся круглий стіл з питання підготовки та проведення конкурсу «Волонтер року», який провела директор Полтавського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Ольга Буднікова.

Про це повідомляє прес-служба Полтавської міської ради.

Участь в засіданні взяли представники волонтерських загонів міста від загальноосвітніх та вищих навчальних закладів Полтави.

“Щорічно Полтавський міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді проводить цей конкурс для того щоби підбити підсумки роботи волонтерв міста за минулий рік, – зауважила директор Центру соціальних служб Ольга Буднікова. – З року в рік кількість волонтерів у Полтаві зростає. І звичайно, це велика радість, тому що ваша робота, ваше добре серце, ваші вміння роблять цей світ кращим. Ви допомагаєте дітям, ветеранам, воїнам, що захищають нас на Сході, займаєтеся екологічними проблемами, збираєте кошти на лікування. І ці всі справи мають продовжуватися. Тому ми маємо говорити про цю роботу та показувати її іншим”.

Під час круглого столу обговорили основні моменти проведення конкурсу «Волонтер року», який цьогоріч пройде уже вдев’яте.

Усім присутнім розповіли, який пакет документів необхідний для участі в конкурсі «Волонтер року-2018».

Так, конкурсанти мають подати заявку, в якій необхідно вказати контактні дані, а також інформацію про волонтерський загін, період його функціювання, напрями роботи, найуспішніші реалізовані проекти. Також потрібно подати копії грамот, дипломів чи подяк, які отримував загін. А також, інформацію про волонтерську діяльність та висвітлення її у ЗМІ, за наявності.

Усі перелічені документи потрібно подати до 20 листопада у Полтавський міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.

27 листопада відбудеться засідання журі, де командири волонтерських загонів презентуватимуть результати роботи загону. А вже 4 грудня в міському Будинку клуьтури відбудеться підбиття підсумків конкурсу та нагородження переможців.

Визначення переможців відбуватиметься за номінаціями. Кращі з кращих волонтерські загони будуть нагороджені І, ІІ, ІІІ місцями.

Перейти до вмісту