Ви тут:
Анонс Оголошення Полтавщина Суспільство 

Студенти Української академії лідерства розкажуть полтавцям, як зберігати спокій в умовах воєнного стану

28 листопада полтавців закличуть зберігати спокій у непростих умовах та продовжувати робити прості речі: тепло вдягатись, усміхатись, дзвонити батькам та підтримувати армію.

Читайте також: Рада підтримала Указ Президента про воєнний стан, проте на Полтавщині його не буде

Акція всеукраїнська. Студенти Української академії лідерства у Києві, Полтаві, Харкові, Львові, Чернівцях та Миколаєві вийдуть на вулиці своїх міст з мотиваційними плакатами та пояснять перехожим про те, що означає режим воєнного стану в країні та спростують поширені стереотипи про негативні наслідки його введення.

У Полтаві акція розпочнеться о 13:30 біля торгового центру “ЦУМ”.

Студенти Української академії лідерства у Києві, Полтаві, Харкові, Львові, Чернівцях та Миколаєві вийдуть на вулиці своїх міст з мотиваційними плакатами та пояснять перехожим про те, що означає режим воєнного стану в країні та спростують поширені стереотипи про негативні наслідки його введення.

Акцію проведуть для того, щоб нагадати, що війна триває вже 4 роки. І щоб в ній перемогти, українцям потрібно далі жити, працювати, усміхатись та підтримувати Україну, а паніка та хаос — це саме те, що потрібно ворогу. Свою підтримку акції висловили відомі громадські діячі: Ярослава Гресь, Мустафа Найєм, Павло Шеремета, Валерій Пекар та інші. Дизайн плакатів – Ілля Стронґовський (Невпинно, 2018).

Координатор акції у Полтаві – Марія-Мар’яна Дроняк , +380950769879, mdroniak@ual.org.ua

Довідково: Українська академія лідерства – десятимісячна неформальна освітня програма розвитку для випускників шкіл. Академія допомагає молоді знайти своє призначення в житті та розвинути навички, що дозволять їй стати частиною суспільних змін в країні.

Перейти до вмісту