Ви тут:
Р Суспільство 

Сподіваюся, лише оголошенням воєнного стану засідання РНБО не обмежиться, – Гриценко

Рада національної безпеки та оборони повинна якнайшвидше затвердити план конкретних дій на ключових напрямах за умови введення воєнного стану.

Так Анатолій Гриценко на своїй сторінці у соціальній мережі Facebook прокоментував рішення РНБО.

«Мобілізація оборонних зусиль зараз потрібна, це факт. Сподіваюся, лише оголошенням воєнного стану засідання РНБО не обмежиться», – пише лідер «Громадянської позиції».

Окрім цього, Анатолій Гриценко підкреслив важливість того, де саме буде введений воєнний стан – на всій території України, чи в кількох областях.

«Питання вкрай важливе і рішення має бути обгрунтованим», – зазначив він.

У той же час політик наголошує на доцільності введення воєнного стану ще у 2014 році та згадує, як влада «видумувала будь-які причини, аби не мобілізувати країну для оборони як того вимагає Закон». На думку Гриценка, за це відповідальні особи повинні будуть понести покарання.

«Чим нас тільки не лякали, в тому числі припиненням співпраці з МВФ та іншими казками? Але це питання вже ставитимуть слідчі прокуратури, трохи пізніше», – зазначив Анатолій Гриценко.

Нагадаємо, раніше лідер «Громадянської позиції» відзначив, що на засіданні РНБО необхідно затвердити план дій з використанням оборонних, політичних, дипломатичних, юридичних, інформаційних та інших засобів.

За матеріалами блогу Анатолія Гриценка на “Українській правді”

Перейти до вмісту