Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

Радники Полтавського ЦРМС провели семінар для студентів

Про особливості формування об’єднаних територіальних громад та основні аспекти реформи децентралізації йшлося на семінарі для студентів полтавського вишу.

Організатором заходу виступив Полтавський Центр розвитку місцевого самоврядування(створений за підтримки Програми «U-LEAD з Європою» та Мінрегіону). Учасниками стали студенти третього курсу спеціальності «Публічне управління та адміністрування» Полтавської державної аграрної академії. Про це повідомили у Полтавському ЦРМС.

Тетяна Паутова, радник з питань місцевих фінансів Полтавського ЦРМС доповіла присутнім про основні моменти реформи, особливості фінансових аспектів життєдіяльності об’єднаних територіальних громад. Акцентовано увагу на актуальності проектної роботи в громадах та роль молоді.

Докладніше тематику роботи над проектами розповідав Вадим Штефан, радник з регіонального розвитку Полтавського ЦРМС. Учасників цікаво також роль й місце старост, їхні повноваження. На всі запитання аудиторії спікери дали вичерпні відповіді. Досягнуто домовленості про продовження навчально-просвітницьких заходів у цьому ВНЗ.

Перейти до вмісту