Ви тут:
Полтавщина Прес-релізи Суспільство 

ПриватБанк взяв участь у щорічному “Ярмарку вакансій”, який відбувся у Полтавському університеті економіки і торгівлі

Вже стало доброю традицією проводити “Ярмарок вакансій” у Полтавському університеті економіки і торгівлі. Захід відбувся 11 листопада, у якому взяли участь роботодавці з усієї України. Полтавське ГРУ ПриватБанку є постійним учасником “Ярмарку вакансій”. Черговий раз студенти і випускники ПУЕТ та інших ВНЗ змогли ознайомитись з діяльністю представлених компаній, підприємств та організацій, отримати інформацію про наявні вакансії та відкриті програми з працевлаштування.

“Щороку вищі навчальні заклади України випускають близько одного мільйона спеціалістів, – говорить Лариса Дроцька, керівник регіонального центру по підбору персоналу Полтавського ГРУ ПриватБанку. – Наше завдання залучити кращих з них. Банку потрібні молоді професіонали, які володіють практичними навичками і впевнено орієнтуються в бізнес-реаліях. Як цього досягти? Розвивати молодих спеціалістів зі студентської лави, знайомитися з ними особисто і кращих запрошувати на роботу ще до закінчення навчального закладу”.

Слід відзначити, що Полтавське ГРУ ПриватБанку та Полтавський університет економіки і торгівлі пов’язують давні, тісні та плідні стосунки. Багато студентів цього навчального закладу проходять практику саме у ПриватБанку. Під час практики студентам надається реальна можливість взяти участь у діяльності банку, кожному дається шанс проявити себе у ролі співробітника.

“Ми завжди із задоволенням проводимо цей захід, – говорить ректор Полтавського університету економіки і торгівлі, професор Олексій Нестуля. – Багато компаній та підприємств пропонує свої послуги і робочі місця. Це допомагає нашим студентам знайти роботу. З ПриватБанком нас поєднують роки плідної співпраці. Студенти та викладачі отримують стипендії та заробітну плату у ПриватБанку, а багато наших випускників успішно працюють у цій фінансовій установі. Деякі з них – на посадах ТОП-менеджерів”.

Сьогодні Полтавське Головне Регіональне Управління ПриватБанку – це 69 відділень в усіх районах області, 353 банкомата та 491 термінал самообслуговування.

Перейти до вмісту