Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

При Лубенській РДА обиратимуть нову громадську раду

Ініціативна група визначилася із датою проведення установчих зборів з формування нового складу громадської ради при Лубенській райдержадміністрації.

28 листопада відбулося перше засідання ініціативної групи, яка займатиметься підготовкою установчих зборів з формування нового складу громадської ради при Лубенській райдержадміністрації. Склад ініціативної групи сформовано на засіданні громадської ради 24 жовтня і затверджено розпорядженням голови райдержадміністрації від 05.11.2018 № 361.

Про це повідомили у Лубенській облдержадміністрації.

Ігор Нестеренко, заступник голови райдержадміністрації розпочав засідання, ознайомивши із запропонованим порядком денним. Головою ініціативної групи обрали Фелікса Банкова, його заступником – Валерія Биченка, секретарем – Тетяну Погорілу.

Відповідно до плану роботи члени ініціативної групи затвердили зразки документів для подання інститутами громадянського суспільства, сформували повідомлення про порядок проведення установчих зборів для розміщення у засобах масової інформації, визначилися із датою проведення установчих зборів, а це 25 січня 2019 р., 10.00. Приймання заяв для участі в установчих зборах припиняється за 30 календарних днів до їх проведення, а це 25 грудня. Наступного разу ініціативна група планує зібратися 10 січня, аби перевірити надані громадськими організаціями документи та, у разі виявлення невідповідності, повернути на доопрацювання.

Перейти до вмісту