Ви тут:
Суспільство Україна 

Президентські вибори мають відбутися відповідно до Конституції 31 березня 2019 року, – Порошенко

Президент Петро Порошенко наголосив, що воєнний стан, якщо відповідний Указ буде схвалений Верховною Радою, буде запроваджений на тридцять днів.

«Для чого? А щоб воєнний стан жодним днем не накладався на початок виборчої кампанії. Щоб ні в кого з тих, хто про свою партію, про свій політичний інтерес печеться більше, ніж про націю та український інтерес, зараз не залишилося жодних підстав для брудних політичних спекуляцій чи інсинуацій», – наголосив Глава держави під час заяви щодо затвердження Указу про введення в Україні воєнного стану.

Петро Порошенко підкреслив: «Саме в грудні я внесу – на початку грудня – проект рішення Парламенту про дату президентських виборів, які мають відбутися відповідно до Конституції 31 березня 2019 року. Крапка». Цитує Президента прес-служба Глави держави

Президент наголосив, що як Верховний Головнокомандувач докладе всіх зусиль для того, аби вкластися в 30 днів і за місяць витиснути максимум можливостей для підвищення готовності України відбити можливий повномасштабний наступ країни-агресора Росії.

Перейти до вмісту