Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

Полтавцям нагадують порядок дій при трансляції сигналу «Увага всім!»

Начальник Управління з питань цивільного захисту Полтавської ОДА Віктор Стеблянко нагадую громадянам порядок дій при трансляції сигналу «Увага всім!».

Почувши звук електричних сирен (попереджувальний сигнал «Увага всім!»), необхідно увімкнути радіоточку проводового мовлення, ефірні радіоприймачі місцевих радіомовних станцій, Інтернет-радіо місцевих радіо-станцій, місцеве телебачення, – нагадує Віктор Стеблянко.

Радіо «Лтава» у Полтаві можна почути на частоті 101,8 МГц, у північно-східній частині області – на частоті 102,5 МГц, у південній частині – на 105,4 МГц, у північній частині – на 103,1 МГц, у центральній частині – на 106,3 МГц, у західній частині області – на 101,4 МГц.

Після подачі звукових сигналів протягом 5 хвилин обов’язково по місцевим засобам масової інформації (радіо, телебачення) передається інформація про те, що трапилося та порядок дій населення в конкретній надзвичайній ситуації.
Вислухавши повідомлення, слід діяти згідно з отриманими вказівками.

Крім того, інформацію про ситуацію, що виникла, можна отримати у чергового управління з питань цивільного захисту облдержадміністрації (тел.1577), чергового ДСНС (тел. 101), чергового Національної поліції (тел.102) та в місцевих органах виконавчої влади.

Перейти до вмісту