Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

На Полтавщині збудують два спортивні комплекси-трансформери

Сьогодні перший заступник голови Полтавської ОДА Андрій Пісоцький разом із головою Щербанівської ОТГ Ігорем Проциком та начальником департаменту Управління у справах сім’ї, молоді та спорту Полтавської ОДА Олександром Буцьким обговорювали можливість створення унікального для Полтавщини спортивного комплексу.

Про це Андрій Пісоцький написав на своїй сторінці facebook.

Цей спорткомплекс складатиметься з льодової арени, яка трансформуватиметься в універсальний спортмайданчик для гри у баскетбол, футбол та ін.

“Масштабний комплекс міститиме трибуни для глядачів, які зможуть спостерігати змагання. Наша молодь гідна займатись хокеєм, ковзанами та багатьма іншими видами спорту у найкращих умовах. Вже розпочинаємо активну роботу над цим проектом. Переконаний, спільно ми створимо територію здорової та спортивної нації”, – написав Андрій Пісоцький.

Читайте також: На території Щербанівської сільської ради на вулиці Біліченка, 29-б серед багатоповерхівок з’явився новий сучасний дитячий майданчик.

Загалом, у Полтавській області планують збудувати два такі майданчики: один у Кременчуці, другий – на території Щербанівської ОТГ.

 

Перейти до вмісту