Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

На Полтавщині внаслідок негоди рятувальники допомагали 16 вантажівкам, 8 легковикам та автобусу

Вчора внаслідок негоди допомога працівників ГУ ДСНС в Полтавській області була потрібна автотранспортним засобам у Гребінківському, Зіньківському, Лохвицькому, Лубенському та Оржицькому районах.

Протягом доби підрозділи ДСНС залучались до ліквідації наслідків ускладнення погодних умов. Надано допомогу 1 автобусу, 16 вантажним та 8 легковим автомобілям. У них, за інформацією ДСНС в Полтавській області, перебувало 64 осіб.

Так, о 15:31 до Служби порятунку «»101» надійшло повідомлення про те, що внаслідок ожеледиці на автодорозі Зіньків-Охтирка поблизу с. Першотравневе Зіньківського району не змогли самостійно виїхати на підйом гори 2 вантажних автомобілі «РЕНО», 4 автомобілі «ДАФ», автомобіль «IVECO» та автобус «ЛАЗ» з 29 пасажирами, що прямував за маршрутом «Ромни-Харків». Бійці ДСНС, які прибули на виклик, за допомогою тросу відбуксирували транспортні засоби на безпечні ділянки дороги. Для надання допомоги залучалися 5 чоловік особового складу 12-ї Державної пожежно-рятувальної частини та 1 одиниця техніки.

Рятувальники Полтавщини продовжують надавати допомогу водіям на автодорогах області.

 

Перейти до вмісту