Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

На Полтавщині розпочала роботу оновлена Координаційна рада молодих юристів

Учора відбулося установче засідання оновленого складу Координаційної ради молодих юристів при Головному територіальному управлінні юстиції у Полтавській області.

Відкрив засідання начальник управління Олег Тимченко, який ознайомив студентів з історією створення ради та порядком її роботи. Особливу увагу звернув на напрямки роботи в рамках реалізації загальнонаціонального правопросвітницького проекту «Я МАЮ ПРАВО!».

«Протягом багатьох років члени Координаційної ради молодих юристів приймають активну участь у проведенні правоосвітніх заходів. Декілька років тому в рамках виконання Програми правової освіти населення області молоді юристи зняли фільм «Життя – це вибір», де самі виступили акторами. Цей фільм ми часто показуємо в навчальних закладах як приклад того, що життя людини – це низка рішень, які вона приймає. Кожне наше рішення – це вибір, від якого залежить наше майбутнє», – сказав Олег Тимченко.

Фільм справив неабияке враження на молодь, після його перегляду почалась жвава дискусія та виникли нові ідеї для реалізації в майбутній роботі оновленої Координаційної ради.

Під час засідання голова ради Ольга Шеховцова розповіла про заходи, проведені радою минулого року, та запропонувала нові формати їх проведення в майбутньому.

Наступними питаннями, які були винесені на порядок денний, обговорення Всеукраїнського тижня права, проведення правових інформувань для населення та тематика розробки інформаційних буклетів.

Перше засідання оновленої команди молодих юристів виявилося дуже продуктивним та водночас теплим, а отже, на Координаційну раду очікує насичена та цікава робота, сповнена новими ідеями та проектами!

Перейти до вмісту