Ви тут:
PROвсе Суспільство 

Lilu в новому кліпі показала Київ з висоти пташиного польоту (ВІДЕО)

Українська артистка випустила новий кліп під назвою “Дежавю”, який знімався не тільки в столиці України, а й на Лазурному узбережжі Франції. Співачка Lilu успішно продовжує формувати свій репертуар україномовними піснями. Цього разу трек “Дежавю” удостоївся сонячного і позитивного відеоряду.

Команда артистки кліп на цю пісню знімала ще влітку – тоді Lilu поєднала свою поїздку до Франції для запису програми “Феєрія мандрів з Lilu” зі зйомками нового кліпу. В результаті глядачі в кліпі можуть бачити не тільки Канни, Ніццу і Монако, а й найкрасивіші кадри – ранковий Київ з висоти пташиного польоту. Для зйомок в Києві вибрали локацію в центрі міста, яка максимально чітко б відображала всю красу столиці України.

Lilu в новому кліпі проводить певну паралель між київським чарівним світанком і тим станом, коли людина тільки-тільки закохується і окрилена новим світлим почуттям.

«Ця пісня про ту любов, коли не хочеться шукати нікого іншого, нікого, хто міг би бути краще. Композиція однозначно буде близька всім, хто знайшов свою єдину людину,  яку не хочеться проміняти ні на кого іншого », – коментує прем’єру кліпу “Дежавю”співачка і телеведуча Lilu.

Неодноразово в своїх численних інтерв’ю співачка заявляла, що своєю творчістю хоче нести позитив, радість і добро, яких часом так не вистачає в сучасному суспільстві. Судячи з пісні і кліпу “Дежавю”, а також за попереднім треком артистки “Коли є ти” – у творчості виконавиці дійсно спостерігається тенденція дарувати слухачам позитивну надихаючу музику з текстами, які близькі кожному з нас.

Перейти до вмісту