Refresh

This website np.pl.ua/2018/11/kupon-vid-pryvatbanku-znyzhka-500-hrn-vid-salonu-krasy-vin-ta-vona/ is currently offline. Cloudflare's Always Online™ shows a snapshot of this web page from the Internet Archive's Wayback Machine. To check for the live version, click Refresh.

Ви тут:
Полтавщина Прес-релізи Суспільство 

Купон від ПриватБанку – знижка 500 грн від салону краси “ВІН ТА ВОНА”

Купони від Приватбанку – це послуга, доступна для клієнтів будь-якого банку України. Купон – це промокод, який дає право скористатися послугою зі знижкою. Щоб придбати купон і отримати знижку, потрібно зробити всього декілька кроків:

зайти на сайт , обрати акцію, натиснути кнопку “купити” та проплатити за купон за допомогою LiqPay. Після цього клієнт отримає код купона на e-mail або в SMS.

Далі клієнт надає код купона з мобільного пристрою при отриманні послуг або купівлі товару. Персонал торгівельної точки деактивує код і клієнт отримує знижку.

 ”Шалені знижки” на відвідування ресторанів, салонів краси, стоматологічних кабінетів, фітнес-клубів та інших закладів усі бажаючі  можуть зайти на сайті.

Зараз триває акція у салоні краси “Він та Вона”  , що за адресою: м. Полтава, вул. Чорновіла, 7.

 “ПриватБанк постійно піклується про своїх клієнтів, розробляє для них програми лояльності, цікаві акції та розіграші, – говорить Тетяна Зайцева, керівник напрямку “Бонус Плюс” Полтавського ГРУ  ПриватБанку. –  Завжди неабияким попитом користуються послуги салонів краси. Враховуючи побажання клієнтів, нашим партнером став салон краси “Він та Вона”. Так зараз на порталі вигідних покупок   можна придбати купон  за 15 гривень і отримати знижку 500 грн  на послуги салону. Запрошуємо усіх бажаючих відвідати наш портал та скористатись можливістю отримати послуги у цілому ряді закладів з суттєвими знижками. Сподіваюся, що й надалі в нас будуть не менш приємні пропозиції”.

Перейти до вмісту