Ви тут:
PROвсе Суспільство 

«Книга-мандрівка. Україна» стане мультсеріалом

На основі видання «Книга-мандрівка. Україна» знімуть мультиплікаційний серіал. Про це повідомляє прес-служба агенції Green Penguin, пише Читомо.

Мультсеріал побачить світ наприкінці листопада на сервісі YouTube. Його героями стануть всесвітньо відомі українці, об’єкти та події — на жаль, не завжди добре знані на батьківщині.

Події перших п’яти серій будуть розгортатися у Харкові та Римі, в Одесі та Гватемалі, на Полтавщині та в США.

«Історії успіху, наукові відкриття та культурні досягнення зображено у легкому форматі едьютейнмент. Такий підхід поєднує яскраву мультиплікацію з навчально-пізнавальним фактажем та історичними подіями, — говорить авторка книги та креативна продюсерка мультфільмів Ірина Тараненко. — За нашим задумом, мультфільми мають заохотити відкривати Україну не лише дітей, але й дорослих».

Мультсеріал «Книга-мандрівка. Україна» створюється за підтримки Українського культурного фонду та в межах проекту «Зміцнення громадської довіри» (UCBI ІІ).

«Книга-мандрівка. Україна» — це великоформатне видання, де кожна область України представлена ілюстрованою картою, сповненою цікавих, важливих, але часто маловідомих фактів про кожен край. Під одною обкладинкою зібрано 30 яскраво ілюстрованих карт: Україна, Київ, Львів, Одеса, Харків, 24 області та Крим. Особистості, що надихають, дива природи, історичні події, культурні феномени, архітектурні шедеври, визначні винаходи та економічні об’єкти.

Перейти до вмісту