Ви тут:
Полтавщина Спорт Суспільство 

Екс-гравець “Ворскли” дебютував за збірну Казахстану

Уродженець Києва Дмитро Непогодов, який майже чотири роки виступав у Полтаві, зіграв у Лізі націй.

Дебют екс-українця припав на матч зі збірною Грузії, який відбувся у Тбілісі на стадіоні “Динамо” імені Бориса Пайчадзе.

На жаль, у звітному матчі Непогодов двічі виймав м’яч зі сітки власних воріт, а його збірна поступилася грузинам 1:2.

Киянин починав грати у футбол у 7-літньому віці у школі «Динамо» (Київ) під керівництвом спочатку Валерія Володимировича Шабельникова, потім— Віталія Хмельницького. Ще з 10 років, завдяки батькові, займався акробатикою, аеробікою, плаванням, тенісом, легкою атлетикою, які розвивали організм і навички від яких згодом стали у пригоді під час футбольних матчів. У 13-річному віці після виступу на міжнародному турнірі у Франції його помітили скаути «Ліона», хлопець пройшов тижневе стажування, але виникли проблеми з документами для виїзду з України. Того ж року перейшов до «Зміни Оболонь», де тренувався під керівництвом Михайла Михайловича Лабузова і їздив на оглядини до донецького «Шахтаря», якому не підійшов.

Читайте також:

Коли “Ворскла” проведе останній у 2018 році матч чемпіонату України.

Сезон 2009/10 провів у «Металурзі» (Донецьк). У першій половині чемпіонату виступав за молодіжний склад донеччан. У Прем’єр-лізі дебютував 18 квітня 2010 року в матчі з одеським «Чорноморцем» і пропустив перший гол.

Улітку 2011 року перейшов на умовах оренди до кінця року до єреванського «Бананца», який потребував закриття проблемної позиції голкіпера перед стартом у Лізі Європи.

Наприкінці сезону 2011/12 покинув донецький клуб і незабаром став футболістом «Ворскли». 28 грудня 2016 року стало відомо, що Непогодов залишить полтавську команду.

Перейти до вмісту