Ви тут:
PROвсе Суспільство 

4 кращих способи схуднути без дієт

Схуднути при мінімумі зусиль і витрат мріють всі. Останні наукові дослідження свідчать: схуднути без дієт можливо. Але скидати вагу, не роблячи зовсім нічого, – це скоріше з області фантастики, повідомляє ukrhealth.net

1 спосіб схуднути без дієт: таблетка від зайвої ваги. У США спеціалістами медичного відділення Техаського університету в Галвестоні був створений препарат, який впливає на експресію білка NNMT, не дозволяючи йому сповільнювати жировий обмін речовин в організмі. В експерименті з мишами ці ліки сприяли нормалізації вмісту холестерину в крові і на третину зменшили обсяг білого жиру. Мабуть, це найкращий спосіб схуднути практично без зусиль – за словами вчених, регулярний прийом такої таблетки дозволить скинути вагу, не обмежуючи себе в споживанні їжі.

Читайте також: Якщо ви вирішили не лише постити але й худнути або ж просто очистити організм від шлаків, які потрапляють в ШКТ з білковими стравами, ця дієта саме для вас. 

2 спосіб схуднути без дієт: прогулянки на морозі. Японські фізіологи встановили, що одним з кращих простих методів схуднення є регулярне перебування на холоді. Зокрема, вони змогли з’ясувати, що щоденне двогодинне гуляння на морозному повітрі протягом шести тижнів сприяє суттєвому підвищенню концентрації бурого жиру в організмі, за рахунок якого і зменшуються запаси білого жиру, так сильно портящего фігуру.

3 спосіб схуднути без дієт: орієнтуватися на низьковуглеводні продукти. Біологи з Університету Рокфеллера прийшли до висновку про те, що, мінімізуючи споживання вуглеводів, можна змусити організм використовувати в якості основного джерела енергії не глюкозу, а жирні кислоти і кетони. При цьому тіло налаштовується на режим заощадження енергії, при якому м’язи стають більш витривалими, а клітини повільніше старіють, так що цей метод може стати для людини не лише кращим для позбавлення від жирових відкладень, але і для моложавості.

4 спосіб схуднути без дієт: пити чай. Згідно з даними наукових фахівців з Університету Каліфорнії, в чорному і зеленому чаї, присутні поліфеноли – це кращі речовини, що стимулюють розвиток корисної кишкової мікробіоти, тобто бактерій, активізують переробку жирів і гальмують набір ваги.

Перейти до вмісту