Ви тут:
Анонс Полтавщина Суспільство ТОП-новина 

2 листопада відбудеться прес-конференція XV Мандрівного міжнародного фестивалю Docudays UA

У листопаді традиційно на Полтавщину завітає XV Мандрівний міжнародний фестиваль документального кіно про права людини Docudays UA. Цього року найцікавіші документальні стрічки про права людини побачать мешканці понад 200 міст і містечок України. Традиційно Мандрівний Docudays UA триватиме до кінця грудня й завітає до 22-х областей України.

Під час перебування на Полтавщині, 2 листопада на 11:00 запланована прес-конференція в ОКІА “Новини Полтавщини” (м. Полтава, вул. Соборності, 45).

Спікери:

Кіященко Ганна Василівна– голова Полтавської філії суспільної Служби України

Кірячок Наталія Василівна — регіональна координаторка XV Мандрівний міжнародний фестиваль документального кіно про права людини Docudays UA у Полтаві та області

Келим Анастасія Олександрівна — координаторка програми XV Мандрівний міжнародний фестиваль документального кіно про права людини Docudays UA у Полтаві та області

Бурім Олена Василівна — медійна експертка

Мета Мандрівного фестивалю – сприяти популяризації й розвитку документального кіно та підвищенню рівня дотримання прав людини в Україні.

“Ми створюємо можливості для кожної людини в Україні дивитися найталановитіше та найактуальніше документальне кіно з усього світу. Таким способом сприяємо розвитку критичного мислення, формуванню активної громадянської позиції та ставленню до людської гідності як до найвищої цінності. Реалізуючи нашу місію, також сприяємо популяризації й розвитку документального кіно та підвищенню рівня дотримання прав людини в Україні”, – зазначається у повідомленні організаторів.

Регіональний представник XV Мандрівний міжнародний фестиваль документального кіно про права людини Docudays UA у Полтаві та області Полтавська філія Суспільної Служби України.

Організатори: Українська Гельсінська спілка з прав людини, Громадська організація «Південь», Благодійна організація «Фонд милосердя та здоров’я», ГО «Центр сучасних інформаційних технологій та візуальних мистецтв».

Мандрівний міжнародний фестиваль документального кіно про права людини Docudays UA проходить за підтримки Посольства Швеції в Україні, Посольства США в Україні та програми Culture Bridges, що фінансується Європейським Союзом та здійснюється Британською Радою в Україні в партнерстві з EUNIC – Мережею національних інститутів культури Європейського Союзу.

Перейти до вмісту