Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

Засідання постійної комісії Полтавської обласної ради з питань бюджету та управління майном

Засідання постійної комісії Полтавської обласної ради з питань бюджету та управління майном.

До проекту порядку денного внесено наступні питання:

  1. Про внесення змін до Програми сприяння залученню інвестицій, розвитку економічного співробітництва та формування позитивного іміджу Полтавської області на 2017 – 2020 роки (із змінами).
  2. Про внесення змін до Переліку природоохоронних заходів для фінансування з фонду охорони навколишнього природного середовища Полтавської області у 2018 році (доопрацьований проект).
  3. Про Програму розвитку та підтримки аграрного комплексу Полтавщини за пріоритетними напрямками на період до 2020 року (в новій редакції).  
  4. Про внесення змін до рішення дев’ятнадцятої сесії Полтавської обласної ради сьомого скликання від 12 квітня 2018 року № 681 «Про затвердження переліку об’єктів, на які будуть спрямовані кошти обласного бюджету, відповідно до Обласної програми “Питна вода Полтавщини” на 2011 – 2020 роки, у 2018 році» (зі змінами).
  5. Про затвердження переліку об’єктів, на які будуть спрямовані кошти обласного бюджету, відповідно до Обласної програми “Питна вода Полтавщини” на 2011 – 2020 роки, у 2019 році.
  6. Про внесення змін до рішення дев’ятнадцятої сесії Полтавської обласної ради сьомого скликання від 12 квітня 2018 року № 684 «Про затвердження переліків спеціалізованої комунальної техніки та контейнерів для твердих побутових відходів, що пропонуються для закупівлі за рахунок коштів фонду охорони навколишнього природного середовища Полтавської області в 2018 році».
  7. Про внесення змін та доповнень до обласної Комплексної програми соціального захисту і соціального забезпечення населення області на 2013 2020 роки, зі змінами.
  8. Про внесення змін до Комплексної програми комунікацій влади з громадськістю та розвитку інформаційної сфери в Полтавській області на 2016 2020 роки.
  9. Про внесення змін та доповнень до Обласної цільової програми національно-патріотичного виховання дітей та молоді на 2017 – 2020 роки.
  10. Про внесення змін до обласної програми «Бюджет участі Полтавської області на 2017 2020 роки» (зі змінами).
  11. Про внесення змін до показників обласного бюджету на 2018 рік.
  12. Про внесення змін до плану діяльності Полтавської обласної ради з підготовки проектів регуляторних актів на 2018 рік (зі змінами).
  13. Про внесення змін, доповнень та викладення в новій редакції Антикорупційної програми Полтавської обласної ради на 2017 2020 роки.
  14. Про приймання-передачу майна спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Полтавської області.
  15. Про затвердження розпоряджень голови обласної ради.
  16. Про експертний висновок щодо регуляторного впливу проекту регуляторного акта – проекту рішення обласної ради «Про затвердження Положення про порядок передачі в оренду майна, що належить до спільної власності територіальних громад сіл, селищ та міст Полтавської області».
  17. Про надання дозволу на встановлення двоставкових тарифів на теплову енергію та підтвердження приєднаного теплового навантаження для всіх категорій споживачів ПОКВПТГ «Полтаватеплоенерго».
  18. Про звільнення батьків від плати за утримання дітей в інтернатних закладах освіти комунальної форми власності на 2018 2019 навчальний рік.
  19. Про реорганізацію комунальної організації (установи, закладу) Полтавського обласного наркологічного диспансеру шляхом перетворення в комунальне підприємство «Полтавський обласний наркологічний диспансер Полтавської обласної ради».
  20. Про реорганізацію комунальної організації (установи, закладу) Полтавське обласне патологоанатомічне бюро шляхом перетворення в комунальне підприємство «Полтавське обласне патологоанатомічне бюро Полтавської обласної ради».
  21. Про реорганізацію комунальної організації (установи, закладу) Полтавська обласна дитяча клінічна лікарня шляхом перетворення в комунальне підприємство «Полтавська обласна дитяча клінічна лікарня Полтавської обласної ради».
  22. Про реорганізацію Комунальної установи «Полтавський обласний центр стоматології – стоматологічна клінічна поліклініка» Полтавської обласної ради шляхом перетворення в Комунальне підприємство «Полтавський обласний центр стоматології – стоматологічна клінічна поліклініка» Полтавської обласної ради.
  23. Про реорганізацію комунальної організації (установи, закладу) Полтавський обласний інформаційно-аналітичний центр медичної статистики шляхом перетворення в комунальне підприємство «Полтавський обласний інформаційно-аналітичний центр медичної статистики Полтавської обласної ради».
  24. Про реорганізацію комунальної організації (установи, закладу) Полтавська обласна клінічна інфекційна лікарня шляхом перетворення в комунальне підприємство «Полтавська обласна клінічна інфекційна лікарня Полтавської обласної ради».
  25. Про реорганізацію комунальної організації (установи, закладу) Полтавський обласний лікарсько-фізкультурний диспансер шляхом перетворення в комунальне підприємство «Полтавський обласний лікарсько-фізкультурний диспансер Полтавської обласної ради».
  26. Про реорганізацію комунальної організації (установи, закладу) Полтавський обласний клінічний протитуберкульозний диспансер шляхом перетворення в комунальне підприємство «Полтавський обласний клінічний протитуберкульозний диспансер Полтавської обласної ради».
  27. Про реорганізацію комунального закладу «Полтавський обласний клінічний госпіталь для ветеранів війни» Полтавської обласної ради шляхом перетворення в комунальне підприємство «Полтавський обласний клінічний госпіталь для ветеранів війни Полтавської обласної ради».
  28. Про реорганізацію комунальної організації (установи, закладу) Полтавська обласна клінічна психіатрична лікарня ім. О.Ф.Мальцева шляхом перетворення в комунальне підприємство «Полтавська обласна клінічна психіатрична лікарня
    ім. О.Ф.Мальцева Полтавської обласної ради».
  29. Про реорганізацію комунального закладу «Кременчуцький обласний госпіталь для ветеранів війни» Полтавської обласної ради шляхом перетворення в комунальне підприємство «Кременчуцький обласний клінічний шпиталь для ветеранів війни» Полтавської обласної ради.
  30. Про реорганізацію комунальної організації (установи, закладу) Кременчуцький обласний наркологічний диспансер шляхом перетворення в комунальне підприємство «Кременчуцький обласний наркологічний диспансер Полтавської обласної ради».
  31. Про реорганізацію комунальної організації (установи, закладу) Кременчуцький обласний протитуберкульозний диспансер шляхом перетворення в комунальне підприємство «Кременчуцький обласний протитуберкульозний диспансер Полтавської обласної ради».
  32. Про реорганізацію комунальної організації (установи, закладу) Кременчуцький обласний шкірно-венерологічний диспансер шляхом перетворення в комунальне підприємство «Кременчуцький обласний шкірно-венерологічний диспансер Полтавської обласної ради».
  33. Про реорганізацію комунальної організації (установи, закладу) Веприцька туберкульозна обласна лікарня шляхом перетворення в комунальне підприємство «Веприцька туберкульозна обласна лікарня Полтавської обласної ради».
  34. Про реорганізацію комунальної організації (установи, закладу) Опішнянська туберкульозна обласна лікарня шляхом перетворення в комунальне підприємство «Опішнянська туберкульозна обласна лікарня Полтавської обласної ради».
  35. Про реорганізацію Гадяцького обласного туберкульозного санаторію та Великосорочинського обласного кістково-туберкульозного санаторію шляхом злиття в комунальне підприємство «Гадяцький обласний туберкульозний санаторій» Полтавської обласної ради.

Розгляд листів і звернень: 

  1. Про результати засідання конкурсної комісії на право надання в оренду майна спільної власності територіальних громад області:

– нежитлове приміщення кім. №22 загальною площею 29,87 кв. м., за адресою: м. Полтава, вул. Міщенка, 2, що знаходиться на балансі Департаменту агропромислового розвитку облдержадміністрації.

–  нерухоме майно ПОКП «Аеропорт-Полтава» загальною площею 1 822 кв. м. (9 об’єктів).

  1. Про надання у безоплатне користування майна спільної власності територіальних громад області:

– частини гаражів площею 32,5 кв. м. та 42,3 кв. м., за адресою: м. Полтава, вул. Героїв АТО, 73а, що знаходиться на балансі Горбанівського геріатричного пансіонату ветеранів війни та праці.

– приміщення будинку загальною площею 36,1 кв. м., за адресою: м. Полтава, вул. Ціолковського, 47.

– господарче приміщення загальною площею 24,0 кв. м., за адресою: м. Полтава, вул. Монастирська, 9-а, що знаходиться на балансі Комунальної установи «Полтавська спеціалізована школа-інтернат спортивного профілю І-ІІІ ступенів Полтавської обласної ради».

  1. Про надання фінансування КП ПОР «Полтававодоканал» для можливості погашення податкового боргу з ПДВ.
  2. Про припинення діяльності Обласного комунального підприємства «Лабораторія контролю умов праці»; виділення коштів на погашення боргів підприємства та покриття витрат, пов’язаних з його ліквідацією; визначення особи, яка здійснить комплекс заходів, пов’язаних з ліквідацією підприємства, звільнення з посади директора Обласного комунального підприємства «Лабораторія контролю умов праці» у зв’язку із закінченням терміну дії контракту.
  3. Про доцільність та ефективність об’єднання підприємств комунальної власності на основі методології інтеграції промислових підприємств з метою підвищення ефективності їх функціонування.
  4. Про лист Полтавської обласної державної адміністрації від 24.09.2018 року № 22/3552.
  5. Про уточнення переліку природоохоронних заходів на 2018 та подальші роки.
  6. РІЗНЕ.
Перейти до вмісту