Ви тут:
Полтавщина Прес-релізи Суспільство 

За дев’ять місяців цього року офіційно оформлені 610 працівників, – інформує ГУ ДФС на Полтавщині

Як повідомили в управлінні податків і зборів з фізичних осіб ГУ ДФС у Полтавській області, впродовж січня-вересня 2018 року порушення податкового та іншого законодавства під час виплати заробітної плати та інших доходів громадянам були виявлені по 37 суб’єктам господарювання.

За результатами проведених працівниками управління податків і зборів з фізичних осіб ГУ ДФС в області документальних перевірок було додатково донараховано понад 6,7 млн.грн. податкових зобов’язань по податку на доходи фізичних осіб, більш ніж 1,3 млн.грн. єдиного внеску, та військового збору у сумі 476,8 тис. гривень.

Крім того, завдяки вжитим органами державної фіскальної служби Полтавщини заходам, впродовж дев’яти місяців 2018 року суб’єктами господарювання було додатково оформлено трудові відносини із 610 працівниками, що забезпечило додаткові надходження податку на доходи фізичних осіб у сумі 406,5 тис.грн., єдиного внеску в сумі 496,8 тис. грн. та військового збору в сумі 33,9 тис.гривень. До державної реєстрації суб’єктів підприємницької діяльності додатково залучено 92 особи.

Головне управління ДФС у Полтавській області

Перейти до вмісту