Ви тут:
Суспільство Україна 

Укрпошта доставить книги із Yakaboo безкоштовно

Укрпошта запустила безкоштовну доставку замовлень з інтернет-книгарні  Yakaboo. Забирай свої книги у будь-якому з 11 тис. відділень головної пошти країни.

«Відтепер всі Українці можуть обирати чим поповнити власну бібліотеку в книгарні із півмільйонним найменуванням книг – Yakaboo. Укрпошта безкоштовно доставить ваше замовлення в новій кобрендинговій упаковці у будь-який куточок України. Замовляй та забирай у найближчому відділенні головної пошти країни», – відзначив заступник генерального директора з розвитку бізнесу Укрпошти Максим Рабінович.

Одна з найочевидніших наразі проблем – доступність книги в регіонах. За даними Держстату, на початок 2018 року в Україні функціонують лише 131 книжковий магазин та 5 книжкових кіосків.

 “Нашою метою було зробити книги більш доступними, максимально спростити процес покупки. Враховуючи асортимент Yakaboo у понад 500 тис. найменувань і близько 11 000 відділень Укрпошти по всій Україні, я переконаний, що це справді важливий крок в рамках популяризації читання. Тепер книга стане більш доступною навіть в найбільш віддалених куточках країни”, – зазначив Іван Богдан, генеральний директор Yakaboo.

Укрпошта відкриває для жителів регіонів безмежні можливості отримати книжки в новій кобрендинговій упаковці через інтернет-книгарню Yakaboo.

Послуга доступна по всій території України в кожному відділенні Укрпошти.

Безкоштовна доставка поширюється на всі товари інтернет-магазину, без мінімальної суми замовлення чи прихованих комісій.

Нагадаємо, Укрпошта співпрацює вже майже з усіма найбільшими інтернет-магазинами України. Основні переваги доставки через головну пошту країни – найбільша мережа в країні – близько 11 тисяч відділень, АРІ, особистий кабінет, післяплата та кращі на поштово-логістичному ринку тарифи на доставку.

Перейти до вмісту