Ви тут:
Спорт Суспільство 

Україна співпрацюватиме з Аргентинською Республікою у сфері фізичної культури та спорту

16 жовтня у Буенос-Айресі підписано Угоду між Міністерством молоді та спорту України і Секретаріатом спорту Аргентинської Республіки про співробітництво у сфері фізичної культури і спорту.

Подібна угода між Україною та Аргентиною підписана вперше. Нею створюється нормативно-правова база українсько-аргентинського співробітництва у сфері фізичної культури і спорту через центральні органи виконавчої влади та громадські організації фізкультурно-спортивної спрямованості, повідомляють у Міністерстві.

Тож під час зустрічі Ігор Жданов та його аргентинські колеги обговорили подальші плани нашої співпраці. Зокрема, в рамках Угоди відбуватиметься інтенсивний обмін досвідом між тренерами та спортсменами обох країн.

Також плануються навчальні візити фахівців, організація і проведення семінарів та конференцій з питань сфери фізичної культури і спорту за участі представників дерджавних органів, національних федерацій з видів спорту, спортивних товариств і клубів.

«Переконаний, що реалізація підписаної нами Угоди сприятиме розвитку дружніх українсько-аргентинських відносин», – наголосив Ігор Жданов після підписання Угоди.

Перейти до вмісту