Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

У центрі Кременчука тривають масштабні дорожні роботи на внутрішньоквартальних дорогах і проїздах

Використовуючи сприятливі погодні умови та маючи сучасну дорожню техніку, дорожники ШРБУ охоплюють ремонтними роботами дороги в різних мікрорайонах Кременчука.
Про це повідомляє Кременчуцька міська рада.
Наразі масштабні роботи проходять всередині житлових кварталів в центральній частині міста за кількома адресами, в районі вулиць Першотравневої, Гагаріна та  Троїцької.   Станом на сьогодні бригади дорожників на цих об’єктах дорожнього господарства виконують роботи з встановлення бордюрного каменя, промивки мережі ливневої каналізації  та підготовки основи доріг  до асфальтування.
Другий рік поспіль у Кременчуці приділяється велика увага ремонтам внутришньоквартальних доріг і проїздів, тротуарів. Цьогоріч подібні роботи проводилися на Молодіжному, в нагірній частині міста, минулого року – на правобережжі Кременчука.
За дорученням міського голови Віталія Малецького при  виконанні дорожніх робіт всередині житлових масивів акцент дорожники мають ставити на якість.  Підхід до ремонту доріг чи-то магістрального значення, чи-то внутришньоквартальних проїздів і прибудинкових територій має бути однаковим із дотриманням всіх норм технологічного процесу.  

 

Перейти до вмісту