Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

У Пирятині відбулися громадські слухання щодо тарифу на централізоване опалення

В актовому залі Центру технічної експлуатації спеціалізованого зв’язку № 3  (м. Пирятин, вул. Гагаріна, 86) провели громадські слухання щодо встановлення тарифу на централізоване опалення житлового будинку по вул. Коцюбинського, 33 м. Пирятин. Вів громадські слухання заступник міського голови Пирятина з питань діяльності виконкому Ігор Шикеринець.

Як повідомили у Пирятинській ОТГ, директор підприємства ДП „Пирятинтеплопостачання“ Юрій Барабаш проінформував присутніх щодо необхідністі встановлення вищого тарифу від діючого на сьогоднішній день на 14 % (або на 4 грн. 40 коп.) і за розрахунками може становити 35 грн. 20 коп. за 1 м. кв. опалювальної площі.        

Причинами підняття тарифів директор підприємства назвав збільшення розміру мінімальної заробітної плати та включення до структури витрат на виробництво тепла вартості електроенергії, послуги з повірки приладів обліку тепла, витрат на утримання основних засобів. Крім того, Юрій Барабаш детально ознайомив із розрахунком та техніко економічним обґрунтуванням витрат по наданню послуг з централізованого опалення житлового будинку по вул. Коцюбинського, 33.

Перейти до вмісту