Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

У полтавських школах №5 та №11 урочисто відкрили спортивні майданчики (ФОТО)

Сьогодні у Полтаві урочисто відкрили нові спортивні майданчики у двох школах міста: на території Комунального закладу «Полтавська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №5» та «Полтавська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №11».

Урочисто перерізали стрічку кращі учні шкіл. Про це повідомили у Полтавській міській раді.

Привітати з відкриттям та оглянути нові майданчики завітали представники міської влади та депутатського корпусу. Серед них і заступник міського голови Людмила Бойченко. Вона говорить, що популяризація спортивного та здорового життя у нашому місті відіграє надважливу роль:

– Наявність сучасного футбольного майданчика створює додаткові можливості для вирішення усього комплексу оздоровчих, освітніх і виховних завдань у сфері фізичного виховання на якісно новому рівні, – підкреслила Людмила Бойченко.

Від імені депутатського корпусу Полтавської міської ради привітати педагогічний та учнівський колективи, а також вручити подарунки з нагоди відкриття прийшли депутати Андрій Матковський, Олександр Кудацький та Майя Матвеєва.

Довідково:

Усього з міського бюджету на встановлення футбольного майданчику на території КЗ «Полтавська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №5» спрямовано 970 568 гривень. Будівництво було розпочато в кінці травня 2018 року. Територія майданчику площею 924 квадратних метрів, з покриттям з гранд відсівом з поребриком в кількості 120 метрів призначена для мініфутболу. Є 2 лавки. Прожектори світлодіодні в кількості 4 штуки, електрична мережа з електрощитом. Огорожа футбольного поля складає понад 125 метрів.

На встановлення футбольного майданчику на території школи №11 з міського бюджету було спрямовано 2 068 526 гривень. Для його створення були використані сучасні будівельні матеріали, встановлено обладнання, яке відповідає санітарним нормам. Територію під об’єкт було вирівняно, його огороджено спеціальною сіткою, а поверхню устелено газоном.

Перейти до вмісту