Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

У Полтавській школі №12 урочисто відкрили новий спортивний майданчик

Новенький спортивний майданчик отримала родина школи №12. Сьогодні урочисто перерізали стрічку затупник міського голови Людмила Бойченко та депутат Полтавської міської ради Олександр Глазов.

І діти, і педагогічний колектив усі радіють обновці. Роботи з облаштування розпочались на початку липня. Територію під об’єкт вирівняли, його огородили спеціальною сіткою, а поверхню устелили газоном. Усього з міського бюджету спрямовано 1 мільйон 800 тисяч гривень.

Цікаво, що сам проект будівництва розробили самі вчителі фізичного виховання, – розповіла Людмила Бойченко, яка, до речі, цьогоріч була очільницею закладу протягом трьох місяців:

– Вчителі фізкультури розробили проект цього майданчика. Але, маю зазначити, що він не повністю відповідає тому, що хотіли отримати. На його території ще мають бути спортивні тренажери. Думаємо, їхнє встановлення попереду.

А перший гол на новенькому полі забив Олександр Глазов:

– Вітаю шкільну родину з визначною подією і бажаю щонайбільших досягнень у спорті, зміцнюйте своє здоров’я та привчайтесь до правильного способу життя. Успіхів вам! Саме розвиток спортивної інфраструктури – це пріоритети для міської влади.

А після урочистостей юних футболістів закладу запросили на першу святкову гру.

Перейти до вмісту