Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

У Полтаві відбувся перший парад подружніх пар (ФОТО)

В останню неділю вересня на площі перед центральним входом у торгово-розважальний центр «Київ» відбувся перший у Полтаві парад подружніх пар. Їх зареєструвалось аж 47. Вони відрізняються одна від одної – від національності до «стажу» сімейного життя.

Найстаршій парі у жовтні цього року виповниться 41 рік подружнього життя, а наймолодшій сім’ї – лише два тижні. Були й такі пари, у яких нині триває ще медовий місяць, хтось вже чекає первістка, а дехто святкує 100 днів подружнього життя, кришталеве (15 років) та рубінове (40 років) весілля.

«Кохання це прекрасне почуття, воно окрилює, надихає, надає сил і створює сім’ї. Сьогодні вирішили привітати вас подарунками. Ми проводимо багато заходів, але такого ще не було – він перший. Дякую всім учасникам за те, що відгукнулись. За те, що ви разом. Сподіваємось, що почуємо ваші секрети подружнього життя. Згадаємо, ваш перший щасливий день, коли стали на весільний рушник і вперше запросили один одного на весільний танок», – зазначила в.о. генеральний директор ТРЦ Ніна Скубачевська.

Серед 47-ми пар знайшлось і подружжя зі Сполучених Штатів Америки або дружина українка, а чоловік родом з ОАЕ. Була й пара, яка виховує 6-ро дітей.

«Рецепт щастя дуже простий – велике кохання протягом 41 року. Це взаєморозуміння, підтримка бути завжди поруч у всіх негараздах. Я хотіла б побажати усім – кохайте один одного, підставляйте плече. Коли я сьогодні почула музику, під яку ми танцювали весільний танок і через 30 років син у день нашого весілля одружився, це був той самий перший танець» – розповіла родина Матвеєвих.

Усіх пар і гостей свята розважали співаки. А на площі можна було сфотографуватись у прикрашеній фотозоні і миттєво отримати фото.

 

 

Перейти до вмісту