Ви тут:
Оголошення Полтавщина Суспільство 

У Полтаві відбудеться форум із політичних реформ

06 листопада о 14.00 в бізнес-центрі «Сучасний Дім» пройде форум з політичних реформ за ініціативи ВГО «Інститут «Республіка». Головним питанням панельних дискусій буде залучення громадян та їх роль впливу на зміни в країні.

До події будуть залучені експерти з даних питань, які зможуть детально розказати про актуальність реформ та які зміни від їх імплементації варто очікувати на регіональних та національних рівнях. Зокрема дискусія буде стосуватися виборчої реформи, політичних фінансів та антикорупційної.

Метою переговорів буде не тільки інформаційне просвітництво, але й розробка бачення та плану дій впровадження політичних реформ на місцях за форматом Волта Діснея, що допоможе знайти вірні шляхи залучення громадян до суспільно-політичних перетворень, що є одним із головних питань у найближчі роки для країни в цілому.

Відповідні заходи пройдуть у 30 українських містах в усіх регіонах України та матимуть формат марафонів. Марафони не передбачають біг – це формат проведення низки послідовних форумів у різних куточках України. В результаті чого Інститут «Республіка» сформує дорожню карту впровадження реформ як на місцевому, так і національному рівнях та буде впроваджувати її в подальшій своїй діяльності.

Марафони проходитимуть в межах проекту «Активна Громада: право вибору», що впроваджується за підтримки Національного Демократичного Інституту (NDI) за фінансової підтримки американського народу, наданої через Агентство США з міжнародного розвитку (USAID).

 

 

Перейти до вмісту