Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

У Полтаві студенти спілкувалися на тему «нездорової моди»

Нещодавно у кав’ярні «Твоя кав’ярня» студенти медичного факультету №1 Української медичної стоматологічної академії, волонтерки загону «Єдність» розповідали цікаві факти на тему: «Нездорова мода».

Про це повідомляє Полтавська міська рада.

Завужені джинси, які стали трендом сучасної молоді, це річ, яка робить кінцівки більш стрункими, а талію – вужчою. Та мало хто цікавиться: які неприємні речі можуть «ховатися» за такою красою? Чому ж краватку називають «брудною мітлою»? На всі ці питання студентка учасниця волонтерського загону «Єдність» Анна Безкоровайна, у цікавій формі розповіла молоді, що була присутньою на заході.

Інша половина часу була присвячена не менш важливій темі — носіння небезпечного взуття. Вікторія Войнаш повідомила та продемонструвала перелік взуття, яке шкодить здоров’ю. Вона наголосила на виборі та носінні правильного взуття.

Даний проект реалізується за підтримки управління у справах сім’ї, молоді та спорту виконавчого комітету Полтавської міської ради. Наступна зустріч у дружній атмосфері та цікавою інформацією відбудеться 25 жовтня 2018 року.

Перейти до вмісту