Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

У Миргороді відбувся святковий захід до Міжнародного дня людей похилого віку (ФОТО)

У перший день жовтня весь світ відзначає Міжнародний день людей похилого віку – свято, яке покликане звернути увагу всього людства на потреби старшого покоління.

З цієї нагоди, учора, за участю слухачів «Університету третього віку» в читальній залі Миргородської міської публічної бібліотеки для дорослих ім. Д. Гурамішвілі відбувся святковий захід та концерт, присвячений Міжнародному дню людей похилого віку. Про це повідомили у Миргородській міській раді.

На святі панувала тепла, щира, відверта атмосфера, створена інструктором з трудової адаптації Валентиною Бровко та чудовими виступами учнів Миргородської музичної школи і студентів «Університету третього віку». Присутнім дуже сподобався  виступ у виконанні дуету Ніни Носової та Валентина Лесіна, Раїси Карюк, яка читала свої вірші, співала та акомпонувала. Чудово виконувала романси та українські народні пісні Любов Мельченко. Дуже вразив виступ Валентина Лесіна, який грав на акордеоні. Найактивнішим студентам вручили похвальні грамоти.

Після закінчення концертної програми, учасники мали змогу переглянути виставку творчих робіт відвідувачів «Університету третього віку»: дуже сподобалися роботи із коріння дерев та вишивки Раїси Карюк, Наталії Птіциної, яка в’яже гачком. 

Підопічні терцентру були вдячні організаторам свята та одностайні в тому, що подібні заходи, як і вся діяльність Територіального центру соціального обслуговування, в напрямку організації і дозвілля пенсіонерів міста, сприяють тому, щоб не зважаючи на складну ситуацію в нашій країні, життєві негаразди та матеріальні проблеми, люди літнього віку завжди залишалися здоровими, веселими, молодими.

Перейти до вмісту