Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

У Миргогоді презентували книгу Ганни Бабич «Топоніми Миргородщини

Книгу Ганни Бабич «Топоніми Миргородщини. Дещо про географічні назви нашого краю» презентували в Миргородській міській публічній бібліотеці для дорослих ім. Д. Гурамішвілі. Чергова краєзнавча література побачила світ напередодні ювілею місцевої авторки. Про це повідомили у Миргородській міській раді.

Учора Миргородська міська публічна бібліотека для дорослих ім. Д. Гурамішвілі запросила на зустріч Ганну Бабич  – учителя, краєзнавця, людину, яка понад усе любить свій край і цей настрій передає всім оточуючим. Провідний бібліотекар Ніна Рудь розповіла про всі дослідження Ганни Василівни, а особливо звернула увагу на книгу, що нещодавно вийшла з друку «Топоніми Миргородщини. Дещо про географічні назви нашого краю». 

Начальник відділу культури Миргородської міської ради Лариса Педченко привітала авторку з 88-ти річчям, яке вона відсвяткувала 15 жовтня, подякувала Ганні Василівні за невтомну й кропітку працю, побажала їй міцного здоров’я, натхнення.

Гості та однодумці Ганни Василівни дякували за її талант і висловили надію, що незабаром світ побачать і інші її книги. Ганна Василівна урочисто подарувала книгу всім міським і шкільним бібліотекам Миргорода.

Почесну відзнаку Міністерства культури: «За багаторічну плідну працю в галузі культури» Ганні Василівні вручив Олексій Короленко, дослідник роду Короленків, який саме цього дня запланував передати цю заслужену нагороду. 

Захід пройшов у теплій невимушеній обстановці: лунали пісні і привітання та подяки, аплодували стоячи, а наприкінці заходу вишикувалася черга за автографами.

Перейти до вмісту