Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

У Горішніх Плавнях привітали працівників освіти

Напередодні Всесвітнього дня вчителя і Дня працівників освіти в малій залі міського Палацу культури і творчості відбулися урочистості для освітянської громади міста Горішні Плавні.

За високий педагогічний професіоналізм і успіхи в підготовці учнів до державної підсумкової атестації в форматі ЗНО, особисті досягнення і внесок в майбутнє дітей педагогам вручили Почесні грамоти виконкому Горішньоплавнівської міської ради й оголосили Подяку міського голови, повідомляють у міській раді.


За високий професіоналізм, інноваційні підходи в реалізації освітніх завдань, активну життєву позицію, невичерпну енергію у виконанні завдань Нової української школи та з нагоди професійного свята оголошено Подяку Полтавського обласного інституту післядипломної освіти ім. Михайла Остроградського заступнику міського голови Надії Угнічевій, методистам міського методичного кабінету, директорам шкіл, завідувачам і методистам закладів дошкільної освіти.

За особистий внесок у розвиток і модернізацію освітньої сфери окремим педагогам оголошено Подяку Інституту модернізації змісту освіти МОН, вручені грамоти Департаменту освіти і науки Полтавської ОДА, Полтавського обласного центру естетичного виховання учнівської молоді, Полтавського обласного комітету профспілки працівників освіти і науки України та міського відділу освіти. Свої виступи подарували учасникам урочистостей творчі колективи Палацу культури і творчості.

Перейти до вмісту