Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

У Гадяцькому районі проведено командно-штабне навчання з цивільного захисту

З 10 по 11 жовтня в Гадяцькому районі управлінням з питань  цивільного захисту облдержадміністрації проведено командно-штабне навчання  на тему: «Дії керівного складу, органів управління і сил цивільного захисту району при загрозі та виникненні надзвичайних ситуацій».

У ході навчання відпрацьовувався ряд навчальних питань,повідомляють у Полтавській ОДА.

Зокрема:

– дії органів управління та сил цивільного захисту Гадяцького району в разі виникнення надзвичайної ситуації природного характеру, пов’язаної з погіршенням метеорологічних умов на території  району;

– дії органів управління та сил цивільного захисту району у разі виявлення африканської чуми свиней в с. Соснівка Гадяцького району.

Були зібрані районна комісія з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій та протиепізоотична комісія.

Практичні дії органів управління та сил цивільного захисту району перевірялись під час умовної аварії з розливом небезпечної хімічної речовини на  автодорозі  Гадяч – Миргород, поблизу підприємства «Гадячсир» та у разі виявлення вибухового пристрою в будівлі школи в с. Сари Гадяцького району.

Під час командно-штабного навчання органи управління та сили цивільного захисту Гадяцького району мали змогу вдосконалити свої уміння та навички діяти в умовах надзвичайних ситуацій.

За висновками керівництва навчання, цілі та мета навчання досягнуті.

Перейти до вмісту