Ви тут:

Швейцарські наручні годинники стали доступними кожному

Наручні годинники давно вже не виконують свого прямого призначення в сучасній буденності. Вони стали стильним аксесуаром, і мало хто по них визначає час. Завдяки цьому, виробники годинників відходять від стандартів і вкладають в них всі модні тенденції. Найбільш респектабельними на сьогоднішній день є швейцарські годинники. Той, хто одягає їх на руку може багато про себе сказати своїм виглядом. Це показник достатку, гарного смаку і статусності. Погодьтеся, такий годинник коштує чималих грошей і навіть деякі бізнесмени не можуть собі дозволити такий аксесуар, що вже говорити про середньостатистичну людину?

Інтернет-гіпермаркет Імідж представляє Вашій увазі копії швейцарських годинників, нічим не поступаються оригіналу, крім ціни, звичайно. Мета магазину – донести до людей люксові бренди за дуже вигідною ціною. Важливо знати, що наручні годинники, які входять в асортимент магазину – це не китайські дешеві копії, а репліки люкс класу.

 

Вони все так само представницьки виглядають, так як по своїй суті абсолютно нічим не відрізняються від оригіналу. Низька ціна обумовлена ​​тим, що при виготовленні реплік використовуються більш дешеві, проте якісні, матеріали. Наприклад, діаманти в обробці замінені кристалами Swarowski, корпуси виготовляють з полірованої загартованої сталі, титану, а також використовують дешевше сапфірове скло.

Як і оригінали, всі моделі копій працюють на японських і швейцарських механізмах:

  • Nouvelle Lemania
  • Ronda
  • Miyota
  • ISA
  • ETA

Репліка швейцарських годинників буде відмінним подарунком для будь-якої людини, будь то бізнесмен або ваш близький родич. В інтернет-каталозі Ви знайдете моделі як чоловічі, так і жіночі. Магазин – мультибрендовий, зібрані тільки самі сучасні і трендові моделі годиників. Каталог постійно оновлюється, відповідно до виходу оригінальних новинок на світовому ринку. Сайт оснащений зручною навігацією, де відбувається пошук за критеріями. Це значно спростить Ваш вибір.

 

Гіпермаркет Imidge – кращий ритейлер люксових копій швейцарських годинників. Магазин працює тільки з прямими постачальниками, без посередників. Будьте впевнені, тут Вам не продадуть підробку. Якість виправдано позитивними відгуками тисяч клієнтів. Досвідчені консультанти дадуть відповідь на всі Ваші запитання. Бажаєте купити якісну репліку швейцарських годинників, відвідайте Імідж. Клієнти магазину завжди залишаються задоволеними своєю покупкою і багато хто повертається ще.

 

Перейти до вмісту