Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

Поточний ремонт мосту через Дніпро планують завершити до кінця жовтня

Міський голова Кременчука Віталій Малецький ставить перед дорожниками завдання за сприятливих погодних умов завершити поточний ремонт мосту до кінця жовтня.

Про це повідомили у Кременчуцькій міськраді.

Головний інженер ШРБУ Олексій Загорулько зазначає, що основний обсяг підготовчих робіт вже завершено і сьогодні вночі дорожники приступили до асфальтування. Він запевняє, що у КП «Шляхове ремонтно-будівельне управління» достатньо технічних ресурсів, щоб вкластися у поставлені керівництвом міста строки і завершити ремонт мосту до кінця жовтня.

Нагадаємо, з початку цього тижня працівники КП «Шляхове ремонтно-будівельне управління» розпочали поточний ремонт мостового переходу через р. Дніпро. За словами керівника департаменту житлово-комунального господарства Івана Москалика, це стало можливим завдяки тому, що на останній сесії Кременчуцької міської ради було прийнято рішення про виділення з міського бюджету 2 млн. грн. на проведення цих робіт. Щоб створювати жителям міста менше незручностей, робітники ШРБУ працюють у нічний час. Протягом двох днів вони очищали прибордюрну зону та стики від залишків старого асфальту після проходження фрези. Екіпажі патрульної поліції здійснюють регулювання дорожнього руху під час проведення ремонтних робіт.

Перейти до вмісту