Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

Полтавцям презентували проект кварталу, обмеженого Харківським шосе, вулицями Європейською, Автобазівською та проїздом

9 жовтня в приміщенні КО «Інститут розвитку міста» у рамках проведення громадських слухань відбулась презентація проекту детального плану територій кварталу, обмеженого Харківським шосе, вулицями Європейською, Автобазівською та проїздом.

Присутнім матеріал проекту презентував директор компанії ПП «ТАМ»Урбаністика» Дмитро Вадімов, повідомили у Полтавській міськраді.

Проектом детального плану територій пропонується розміщення багатоповерхова багатоквартирна забудова, перші поверхи будуть зайняті приміщеннями громадського призначення – офіси, магазини, салони –облаштування паркінгу та вулично-дорожньої мережі з організацією руху індивідуального та обслуговуючого транспорту, пішохідних комунікацій, – зазначив Дмитро Вадімов.

Начальник управління містобудування та архітектури Микола Шевельов зазначив, що розглядається можливість ревіталізації промислової території, на якій раніше розміщувалися виробничі приміщення:

– Під час ревіталізації застарілої території відбувається не лише розміщення нових об’єктів, але й покращення інфраструктури міста. Це і відновлення інженерних мереж, які будуть забезпечувати функціонування даного об’єкту, і під’їзних шляхів та взагалі комплексного підходу до вирішення благоустрою території, – підкреслив Микола Шевельов. – Завдяки втіленню даного проекту забудови у життя, дійсно покращиться загальний рівень комфорту проживання у нашому місті.

Під час презентації, усі присутні мали можливість задати питання та внести пропозиції стосовно проекту детального плану.

Начальник управління капітального будівництва Володимир Годня наголосив, що ознайомитися із зазначеним проектом детального плану території розміщено в приміщенні Полтавської міської ради за адресою вул. Соборності, 36 та на офіційному сайті міської ради.

Пропозиції, що містять обґрунтування з урахуванням вимог законодавства, будівельних норм, державних стандартів і правил, у письмовому вигляді із зазначенням прізвища, ім’я, по батькові, місця проживання, особистим підписом подаються для реєстрації до 04.11.2018 за адресою: вул. Соборності, 36, к. №125/4, тел. 52-86-82.

Перейти до вмісту