Ви тут:
Медицина Полтавщина Суспільство 

Педіатр з Кременчука стане регіональним тренером з впровадження системи міжнародної класифікації первинної медичної допомоги на Полтавщині

34 терапевти, педіатри та сімейні лікарі пройдуть навчання і стануть тренерами з впровадження системи міжнародної класифікації первинної медичної допомоги (ІСРС-2) у своєму регіоні.

Загалом 240 учасників з 22 областей України надіслали заявки на конкурс з відбору лікарів-волонтерів, які стануть регіональними тренерами з ICPC-2, повідомляють у МОЗ.

Відбіркова комісія відзначили високий рівень мотивації усіх кандидатів та бажання допомагати коллегам у впровадженні безпаперового документообігу та нової для України класифікації ICPC-2.

За результатами відкритого конкурсу регіональними тренером  з класифікації ICPC-2 з Полтавщини стала педіатр з Кременчука Боровик Надія.

Після навчання регіональний тренер повинен провести серію тренінгів для лікарів у центрах, що надають первинну медичну допомогу, свого регіону згідно з планом і прозвітувати координатору проекту. У кожній області тренінги проводитимуть 2-3 регіональні тренери.

За результатами роботи регіональний тренер з ІСРС-2 отримає запрошення на конференцію, що відбудеться у Києві. Крім того, робота у тренерській команді буде перевагою при відборі оплачуваного стажування для лікарів первинної ланки у Польщі.

Перейти до вмісту