Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

Освідчення на сцені та Данилко у рідному місті: яким був “Х-фактор” у Полтаві (ВІДЕО)

20 жовтня в ефір каналу “СТБ” вийшов 8-й кастинг співочого шоу “Х-фактор”. Цього разу зіркові судді – Настя Каменських, Олег Винник, Дмитро Шуров та Андрій Данилко – шукали унікальні голоси у Полтаві.

Пропуск у наступний етап – тренувальний табір – отримали Тетяна Куля з Черкас (Сeline Dion – “All By Myself”), гурт “Jazzforcat” з авторською піснею “Важливі деталі”, Таїсія Пилипенко (Олена Ваєнга – “Невеста”), гурт “Coral Reef” з Молдови з піснею Kaleo – “Way Down We Go”, Олексій Стороженко (Willi William – “Ego”), Поліна Полонейчик, яка виконала авторську пісню “Пінкі”, Віталій Баркар, який наважився виконати пісню Андрія Данилка “Я иду такая вся” в образі Вєрки Сердючки, гурт “Awaken me” з Вінниці, Ігор Ілючек з Кропивницького (Олег Винник – “Ангел”), Ілля Кузнєцов (авторська пісня “Happy Song”), Аліна Чижик (Михей и Джуманджи – “Туда”), рок-гурт “Square Unіverse” (Led Zeppelin – “Whole Lotta Love”), повідомляє СТБ.

Серед учасників особливо запам’ятався Ігор Ілючек з Кропивницького, який після виконання пісні і отримавши пропуск у наступний етап, зробив пропозицію руки і серця коханій просто на сцені “Х-фактору”. Оскільки хлопець за виступ отримав 3 “так” від суддів, 4-е “так” йому сказала кохана Олеся у відповідь на освідчення. Натомість Андрій Данилко відчайдушно кричав “Гірко”.

Окрім кастингу глядачам показали й ексклюзивні кадри – Андрій Данилко проїхався на автомобілі рідним містом.

“Я не був тут 25 років, поїхав ще хлопцем, який здавав пляшки. Якщо мені хтось би сказав, що я буду у відкритій машині їхати по центру Полтави…Я вчора їхав по вулиці, де я жив, по Рози Люксембург. Я зайшов у свій двір, але не зміг зайти додому. Я настільки розхвилювався, все відгороджене, там, де грали футбол або просто сиділи на лавці – всього цього вже немає”, – прокоментував співак.

З усіма виступами восьмого кастингу “Х-фактор” у Полтаві можна ознайомитись за посиланням.

 

 

 

 

Перейти до вмісту