Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

На Полтавщині за добу у ДТП одна людина загинула і дві були травмовані

 За минулу добу на території Полтавщини сталися дві дорожньо-транспортні пригоди, внаслідок яких 1 людина загинула та 2 людини були травмовані.

Так, 6 жовтня в с. Попівка Карлівського району, на 32 км автодороги Полтава-Красноград, водій автомобіля «Субару Форестер», 1981 року народження, мешканець Маріуполя Донецької області, здійснив наїзд на невідому жінку (віком 40-50 років). Жінка лежала на проїжджій частині дорозі.

Внаслідок ДТП пішохід померла на місці пригоди.

За попередню добу 5 жовтня на території області сталися три дорожньо-транспортні пригоди, внаслідок яких 4 людини були травмовані: велосипедистка, водій авто і два  пішоходи через порушено правила безпеки дорожнього руху.

Як повідомили в Нацполіції  Полтавської області, у Пирятині 68-річний водій автомобіля «ВАЗ» потрапив у подвійну ДТП: зіткнувся з велосипедисткою, а через півкілометра врізався у припаркований на узбіччі  легковик. Його водій, 49-річний чоловік, стояв біля свого авто і теж отримав тілесні ушкодження.

У місті Лубни місцевий пенсіонер потрапив під колеса маршрутного таксі. Водій маршрутки здійснив наїзд на 83-річного чоловіка поблизу автобусної зупинки. В результаті дорожньо-транспортної пригоди пенсіонера госпіталізували до травматологічного відділення місцевої лікарні.

У Полтаві теж легковик збив пенсіонера: на вулиці Миру 32-річний водій автомобіля «DАЕWO LANOS» здійснив наїзд на 74-річного чоловіка. Пенсіонера доставили до лікарні з травмами різного ступеню тяжкості.

Триває слідство.

Перейти до вмісту