Ви тут:
Полтавщина Суспільство ТОП-новина 

На Полтавщині стартувала військово-патріотична гра «Заграва» (ФОТО)

Протягом двох днів у Новосанжарському районі визначатимуть кращу команду регіону.

Традиційним місцем проведення заходу став дитячий оздоровчий табір «Джерело», що у селі Клюсівка Новосанжарського району.

«У нас сьогодні 5 річниця нашого проекту. Також сьогодні у нас великий ювілей. Прийміть вітання від Полтавської обласної державної адміністрації, яка разом координує та організовує ці проекти спільно з військово-спортивним центром «Воїн» та тими організаціями, які сьогодні присутні на заході», – розповіла головний спеціаліст Управління у справа сім’ї, молоді та спорту Полтавської облдержадміністрації Марина Зосенко

Як і у минулі роки, у змаганнях беруть участь команди навчальних закладів Полтави, які складаються з студентів педагогічного і технічного університетів, аграрної та медичної академій, а також університету економіки та торгівлі.

«Любити свою Батьківщину – це не тільки знати її історію, а й уміти захищати її. Бажаю всім перемоги та передають вітання від архієпископа Полтавського та Кременчуцького Федора», – зазначила у своєму виступі директор дитячого закладу оздоровлення та відпочинку «Джерело» Наталія Гранчак.

За словами організаторів, загалом у заході беруть участь 160 студентів з Полтавщини. На вихідних у таборі серед всього мають пройти козацькі, спортивні та туристичні естафети, військово-тактична гра «Лазертаг», а також молодь перевірить свої вміння у наданні першої невідкладної допомоги та стрільбі.

Перейти до вмісту