Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

На Полтавщині Дмитра Гнапа облили нечистотами

Перед сесією Полтавської обласної ради, що сьогодні відбувається у Шишаках, екс-журналіста Дмитра Гнапа облили нечистотами з відра.

Про це він написав на своїй сторінці у Фейсбук.

“Чудовий ранок, друзі. Сесія Полтавської облради зустрічає нас тітушками та відром нечистот. Депутати забарикадувалися в середині і збираються продовжити дерибан газових родовищ. Намагаємося пройти до зали засідань, щоб завадити мерзотникам красти”, – написав Гнап.

Пізніше з’являється інший його пост про те, що йому вдалось потрапити у сесійну залу.

“Ледь прорвалися через міліцейський кордон і зайшли в сесійну залу. Я своїм запахом трохи зіпсував квітучий настрій керівництву Полтавської облради. Яке вже внесло в порядок денний дерибан п’яти родовищ газу невідомими фірмами-прокладками”.

Стосовно хуліганських дій вчинених до Дмитра Гнапа, відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст. 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України. Про це повідомляє прес-служба ГУ НП в Полтавській області.

За зареєстрованим фактом розпочато досудове розслідування. Поліція встановлює осіб, причетних до хуліганських дій.

Читайте також: Надання спецдозволів на користування надрами, зміни до показників бюджету та цільових програм: у Шишаках розпочалося виїзне засідання сесії Полтавської обласної ради.

Перейти до вмісту