Ви тут:
Суспільство 

«Інтер» покаже зустріч легенд світового боксу в костюмах поза рингом

У суботу, 6 жовтня, о 22:30 на телеканалі «Інтер» відбудеться прем’єра спеціального проекту «Свято великого боксу», присвяченого 56-му конгресу Всесвітньої боксерської ради (WBC). Вперше в історії ця значуща спортивна подія проходила в Україні: з 30 вересня по 5 жовтня Київ став столицею світового боксу. Конгрес зібрав понад 700 учасників з 160 країн світу.

Серед гостей конгресу – колишні і діючі чемпіони світу: Леннокс Льюїс, Евандер Холіфілд, Тоні Беллью, Володимир і Віталій Кличко, Олександр Усик, Роберто Дюран, Хуліо Сезар Чавес, Марко Антоніо Баррера, Адоніс Стівенсон, Ріккі Хаттон і багато інших. Легендарні боксери зустрілися разом поза рингом. Замість боксерських рукавичок – ділові костюми, замість титульних поєдинків – серйозні розмови. Учасники заходу обговорювали плани і розробляли перспективи розвитку WBC – однієї з найпрестижніших світових боксерських організацій.

«Приймати такий захід – дуже почесно, – коментує керівник редакції спортивних програм телеканалу «Інтер» Роман Кадемін. – Це дасть Україні новий виток у розвитку професійного боксу. Домогтися проведення конгресу саме в Києві було складно, адже місця проведення таких подій розписані на кілька років вперед. Масштаби заходу вражають: до нас в гості приїхало все сузір’я світового боксу!».

Стати свідками цього свята великого боксу зможуть і українські телеглядачі.

«В ефірі «Інтера» в програмі «Свято великого боксу» глядачі зможуть побачити відомих боксерів з іншого боку, – розповідає Роман Кадемін. – І переконатися, що вони не тільки б’ють один одного по обличчю в рингу. В першу чергу – це особистості. Вони веселі, енергійні, стильні і з хорошим почуттям гумору. Кращі роки свого життя ці спортсмени віддають важкій роботі, і лише деякі досягають всесвітньої популярності».

У програмі «Свято великого боксу» – ексклюзивні інтерв’ю з Ленноксом Льюїсом, Евандером Холіфілдом, Тоні Беллью, братами Кличками і Олександром Усиком. Що Леннокс Льюїс і Евандер Холіфілд думають про українських боксерів? Пробачив чи Холіфілд Майкла Тайсона за те, що він двічі вкусив його за вухо під час бою? До кого з наших боксерів придивляється знаменитий промоутер Едді Херн після підписання контракту з Усиком? Ці та інші цікаві подробиці зі світу боксу – в суботу, 6 жовтня, о 22:30 на телеканалі «Інтер».

Крім того, легендарні боксери, які приїхали на конгрес WBC, приєдналися до благодійного аукціону «Інтер – дітям». Стати власниками ексклюзивних сувенірів від Леннокса Льюїса, Евандера Холіфілда і Шона Портера тепер може будь-хто! Також нові лоти запропонували брати Клички. Боксерські рукавички з автографами спортсменів вже зараз можна викупити на сайті deti.inter.ua. Як і рукавички з автографом кращого боксера світу незалежно від вагової категорії Василя Ломаченка і боксерські рукавички, футболку, фото з автографом абсолютного чемпіона світу в першій важкій вазі Олександра Усика. Не пропустіть шанс стати володарями унікальних сувенірів від справжніх спортивних легенд! Всі отримані кошти підуть на ремонт та оснащення палати для трансплантації кісткового мозку для дитячого відділення Національного інституту раку.

Перейти до вмісту