Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

Гроші полтавцям і перевізникам: із засідання виконкому Полтавської міської ради

Сьогодні, 24 жовтня, відбулось чергове засідання виконавчого комітету, яке провів секретар Полтавської міської ради Олександр Шамота.

Під час виконкому було розглянуто та затверджено ряд важливих питань. Зокрема, питання «Про виділення коштів за Програмою соціального забезпечення та соціального захисту населення м.Полтава «Турбота» на 2018 рік», інформує прес-служба Полтавської міської ради.

Відповідно до рішення проведуть такі виплати:

• матеріальна допомога до Дня працівника сфери і до Всеукраїнського дня працівників культури та майстрів народного мистецтва по 700 гривень кожному для осіб, що працюють у закладах, установах та інших організаціях соціальної сфери та галузі культури відповідно до списків, наданих керівниками зазначених закладів, установ та інших організацій загальною сумою 2 млн. 563 тис. 400 грн.

• одноразова матеріальна допомога 27 учасникам бойових дій та особам з інвалідністю внаслідок війни, які захищали незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України і брали безпосередню участь в антитерористичній операції, забезпеченні її проведення – мешканцям міста Полтава (за зверненням) по 1 тис. грн. кожному загальною сумою 27 тис. грн.

• матеріальна допомога на лікування дитини – мешканки міста Полтава – 20 тис. грн.

• фінансування громадської організації «Міська асоціація дітей-інвалідів та інвалідів з дитинства м. Полтави» для проведення реабілітації дітей з інвалідністю до 18 років, хворих на дитячий церебральний параліч та інших, яким показано надання медичних послуг з реабілітації (лікування) в ТзОВ «Міжнародна клініка відновного лікування» м.Трускавець на загальну суму 81 тис. 522 грн.

На виконання програми «Турбота» 188 тис. 728 грн. будуть розподілені відповідно до розрахунку розподілу фінансування за пільгове перевезення окремих категорій громадян за вересень 2018 року між транспортними підприємствами.

9 млн. 195 тис. 364 грн. будуть виплачені перевізникам за пільговий проїзд електротранспортом та автомобільним транспортом окремих категорій громадян у м. Полтава за вересень 2018 року, відповідно до рішення «Про компенсаційні виплати перевізникам за пільговий проїзд електротранспортом та автомобільним транспортом окремих категорій громадян у м. Полтава».

Серед іншого, одноголосно підтримали і рішення «Про відшкодування витрат із міського бюджету за пільговий проїзд у міському пасажирському транспорті-тролейбусі за вересень 2018 року». Так, КП «Полтаваелектроавтотранс» будуть відшкодовані кошти у сумі 389 тис. 119 грн. відповідно до розрахунків на забезпечення пільгового проїзду у міському пасажирському транспорті-тролейбусі учнів загальноосвітніх навчальних закладів усіх типів м. Полтава до місця навчання і додому за вересень поточного року.

Перейти до вмісту