Ви тут:
Полтавщина Спорт Суспільство 

Гравець “Ворскли” потрапив у ТОП кращих футболістів місяця

Ардін Даллку ввійшов до когорти найкращих гравців Української Прем’єр-ліги у вересні.

Як повідомляє сайт УПЛ, У голосуванні брали участь переможці номінації «Найкращий гравець туру» (у вересні: 7 тур — Мар’ян Швед («Карпати»), 8 тур — Валерій Федорчук («Маріуполь»), 9 тур — Віктор Циганков («Динамо»), 10 тур — Тайсон («Шахтар»), а також футболісти, які, на думку експертної ради, відзначалися стабільністю впродовж вересневих турів і заслужили право взяти участь у голосуванні: Жуніор Мораес («Шахтар»), Бруно Дуарте («Львів»), Ардін Даллку («Ворскла»), Василь Грицук («Олександрія»).

Кращим футболістом місяця визнали Мар’яна Шведа (56% опитаних), а Даллку набрав 1%.
Ардін Даллку (алб. Ardin Dallku; нар. 1 листопада 1994, Вучітрн) — албанський та косовський футболіст, захисник полтавської «Ворскли».

У 2012 році, за порадою старшого брата Арменда, приїхав на перегляд до полтавської «Ворскли». Тодішньому тренеру полтавців Миколі Павлову сподобалися фізичні дані та бажання молодого албанця, тож із ним було підписано контракт. Але в основному виступав за «Ворсклу» U-19 та U-21. Того ж року його перевели до тренувань із головною командою. За головну команду полтавської «Ворскли» дебютував 10 вересня 2016 року у виїзному матчі проти луцької «Волині».

Перейти до вмісту